Pasy płaczą !! :
Cytuj:
1.po prostu w finale dali się ograć jak ostatni frajerzy, bo zagrali jak łajzy. Przestańcie chrzanić, że Podhale było "za mocne", "grało rewelacyjnie" bo tego się oglądać nie dało
2.Nikt nie sprzedał finału, to ABSURD. Po prostu nie doceniliśmy przeciwnika i myśleliśmy że będziemy grali z "dziadkami" z Tychów. To błąd trenera i NAJBARDZIEJ zawodników. Myśleli że są najlepsi i to Ich zgubiło. Z kilkoma się trzeba porzegnać (Csorich, Dudas). Taki jest sport
Myślę że Kapica, Dudziński,Kmiecik i Bryniczka będą Nasi.
3....ZE SPRZEDAWCZYKOWIE TO ZERO SZACUKU DLA WAS WIELKICH HOkeiSTOW...-jak mozna bylo tak sie sprzedac ...dramat normalnie-zero szacunku w KRAKOWIE ZERO SZACUNKU- I NIE MYSLCIE ZE LUDZIE TEGO NIE WIEDZA I NIE OGLADALI ...ZAL
4. DZIEKUJEMY SPRZEDAWCZYKOM - A KUR... GOSC DOBRZE PISZE -bo ty ch,,, wiesz jak bylo -tylko po **** te nadzieje -a najbardziej mnie wkuruwia to ze mozna az tak sie sprzedac...ALE COZ taka prawda ...k**** JAK MIOZNA BYLO PUSCIC FINAL-ALE PEWNIE KASA ZA TO BYLA ...A KIBICE W DUPIE ...TAK k**** NAs SZANUJECIE ...NIC DODAC NIC UJAC..
5. k...jak czytam, te wywiady to dramat K.... PODHALE TRAFILO Z FORMA MIELI BRAMKARZA SMIRCH PANIE LASZKIEWICZ SMIECH..mecze ewidentnie ustawione i to FINAL ZALOSNE TO NAPRAWDE -BO KAZDY WIEDZIAL ZE MISTRZEM BEDZIE PODHALE DLATEGO GLUPIE KARY ,OBRONCY TO SMIECH NORMALNIE ,WIEM, TO Z PEWNYCH ZRODEL...-PODHALE MIALO BYC MISTRZEM!!! I TAKA PRAWDA
a na krajowej 4 dzisiaj 0 wypadków!!!:)
a autobusy lini 0:4 do krakowa kursują w soboty?
a jak wykręce 4:0 albo 0:4 to dodzwonie sie do krakowa?
a jak na przykład pomnoże 4 przez 0 to wyjdzie mi jakiś bonus???:D:D hehe
gdzie są Ci wszyscy ludzie?
zobaczymy w finale z Podhalem trzy mecze,
zobaczyliście 4:) hehehe
Podhale nam leży...
synku, wy macie L.Laszkiewicza bez którego Craca nie istnieje,
my mamy 22 górali którzy mają wielkie serduszka!!!
masz swoje forum, to go zaśmiecaj!:)