Adobe Flash - Zainstaluj
Obecny czas: 06 Wrz 2010 03:46

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Wizerunek kibiców
PostWysłany: 17 Maj 2010 10:19 
Junior Starszy
Awatar użytkownika

Dołączenie: 15 Wrz 2008 07:01
Miejscowość: Trybsz-Nowy Targ-Kraków
Ulubiony zawodnik: Krzysiek Zborowski
Ulubiona drużyna: Podhale Nowy Targ
Tak.....tylko jeżeli kibice "Podhala" biją się między sobą to jest źle. Tak Ci huligani dbają o klub, że tylko koszta będą. Z tego co wiem, WGiD nałoży kary finansowe na obydwa kluby, zamkną stadiony.
Aha no i Klub piłkarski Podhale oficjalnie wyparł się kibiców Podhala.

Pierwsi atakowali Podgórskiego i Bukańskiego z Wojasem....a reklame Podhalu zrobili zaje...!!!!!

PostWysłany: 17 Maj 2010 12:55 
Nabór

Dołączenie: 16 Mar 2010 23:52
Ulubiona drużyna: Wisła Kraków
K...a jak można się wyprzeć swoich kibiców

PostWysłany: 17 Maj 2010 13:24 
Żak Młodszy

Dołączenie: 22 Kwi 2010 08:09
Ulubiona drużyna: MISTRZ PODHALE!
Nie za często ostatnio piszą o tych wybrykach kibiców?! Że się komuś chciało w taką pogodę jechać do Zakopanego. Dziwi mnie, że kibice nasi wiecznie są nie winni, ale w centrum uwagi cały czas są.

PostWysłany: 17 Maj 2010 14:12 
Żak Starszy

Dołączenie: 10 Paź 2008 14:35
No to macie problem bo My nie planujemy zwalniac tempa ;) Czy wam się to podoba czy nie - działamy cały czas :D

PostWysłany: 17 Maj 2010 15:54 
Junior Starszy

Dołączenie: 20 Wrz 2008 16:46
Ulubiony zawodnik: Milan Baranyk
Ulubiona drużyna: PODHALE NOWY TARG
Wojtek czekam na odpowiedź, jesteście kibicami Podhala, NKP Podhale powstało w tym roku, więc nie rozpieprzajcie fajnej atmosfery na piłce w A, B czy C Klasie waszymi wybrykami, choćbyście nawet nie zaczynali i tak pójdzie na was, czy wy tego nie rozumiecie, a tak to dlaczego dopiero teraz zaczęliście kibicować??

My mamy problem?? To chyba wy macie problem, bo może być tak, że jak raz zaczniecie to będzie tragedia, uwierz mi chłopom na wsi przy bitce przychodzą różne problemy...

PostWysłany: 18 Maj 2010 12:49 
Nabór

Dołączenie: 18 Maj 2010 12:10
"Aha no i Klub piłkarski Podhale oficjalnie wyparł się kibiców Podhala."

Nie no proszę o czytanie ze zrozumieniem.

Poniżej wycinek tekstu oświadczenia:

" oświadczamy, że NKP PODHALE nie posiada zarejestrowanego klubu kibica i nigdy nie było organizatorem wyjazdu kibiców na żadne spotkania z udziałem naszych piłkarzy czy to grup młodzieżowych czy też drużyny seniorskiej. Z tego względu nie możemy, jako klub ponosić odpowiedzialności prawnej ani moralnej za zachowanie osób, które przyjeżdżają na mecze indywidualnie i z własnej inicjatywy. Ubolewamy nad tym, co stało się w dniu 9.5.2010. Potępiamy takie zachowanie i nie identyfikujemy się ze sprawcami tego zajścia."

Czy tutaj pisze, że nie są to kibice NKP PODHALE??? Czy pisze tutaj również, że to oni są odpowiedzialni za zajście???
Odpowiedzcie sobie sami, a stwierdzenie, że klub oficjalnie nie posiada zarejestrowanego kluby kibica :hejhejpodhale: jest zgodne z prawdą , jak również potępia tego typu zachowanie. Tyle w temacie.

Kibice byli, są i będą. Jakość kibiców ich zachowanie to inna bajka, ale kibic to kibic?
Kibic powinien:
- dbać o dobre imię klubu
- utożsamiać się z barwami i herbem klubu
- swoim zachowaniem nie narażać klubu na straty finansowe
- nie stwarzać zagrożenia na stadionie i wokół niego
- nie wstrzynać bójek i burd na stadionie i wokół niego
- nie narażać innych kibiców i samego siebie na uszczerbek na zdrowiu
- kibicować w sposób kulturalny z zachowanie wszelkich norm moralnych
- szanować zawodników drużyny przeciwnej
- itp. itd.
No teraz powykreślajcie punkty które nie są przestrzegane :D

Należy pamiętać, że zmiana nazwy z SZAROTKI na NKP PODHALE to ukłon w stronę kibiców i wszystkich sympatyków, którym ta nazwa jest bliska sercu.

Klub jest dla kibiców, piłkarze grają dla kibiców, władze klubu muszą zapewnić piłkarzom i wszystkim kibicom przybyłym na mecze czy to nowotarskim czy przyjezdnym odpowiednie warunki z zachowaniem należytego bezpieczeństwa na stadionach. Mam nadzieję, że kibice rozumieją, iż zachowanie na trybunach i wokół stadionu bije w klub, który nie jest potentatem finansowym nawet w „B” klasie. Kary mogą być surowe ,a wtedy klub padnie i nie będzie, komu kibicować. Mam nadzieję, że Trute to pierwszy i ostatni taki zgrzyt i nie dojdzie do eskalacji tego problemu w przyszłości.

:gol-podhale: :gol-podhale: :gol-podhale:

PostWysłany: 18 Maj 2010 13:38 
Junior Starszy
Awatar użytkownika

Jeżeli ja jako prezes klubu nie poczuwam się do odpowiedzialności za kibiców, którzy przyjechali na mecz w celu wsparcia mojej drużyny to oznacza, że odcinam się od nich. Nawet jak nie ma klubu kibica, to jednak są kibice! Prawda jest taka, że przez to iż owego klubu nie ma, wpływ na kibiców jest bardzo mały, aczkolwiek gdyby Podhale tam nie grało....to by zajść nie było, więc klub jest po części odpowiedzialny. Aczkolwiek, organizator mecz mógł zadbać o bezpieczeństwo imprezy już wcześniej.

PostWysłany: 18 Maj 2010 16:01 
Nabór

Dołączenie: 18 Maj 2010 12:10
OK Wiem, o co Ci chodzi, ale wiem też, że działanie na rzecz klubu jest priorytetem i w takich przypadkach nie można bulwersować opinii publicznej tym, że popiera się działanie czy tego typu zachowanie na stadionie. A odnośnie kibiców to sam widziałem jak po meczu w Nowym Targu Prezes podziękował chłopakom i niektórym rękę podał, niestety jest między młotem a kowadłem musi znaleźć złoty środek, może pogada z chłopakami albo zwoła coś w rodzaju debaty i każdy się wypowie w tym temacie. Nie wiem nie mój problem, ale na mecze będę chodził i kibicował dalej PODHALU

PostWysłany: 18 Maj 2010 20:21 
Junior Starszy

Doping tak, tylko zero bitek i problemów z kibicami i pamiętajcie, że kibice drużyn piłkarskich z którymi gracie to kibice Podhala w hokeju, nieraz długoletni, dlatego nie powinno być rozrób...

PostWysłany: 18 Maj 2010 22:56 
Junior Starszy
Awatar użytkownika

I o to chodzi!! Zacznijmy porządki od własnego podwórka, bo to, że ja kibicuje Skałkom Trybsz, a ty Grelowi Trute, to co mamy się już bić?? Obydwaj kibicujemy Podhalu w hokeja. Hokej powinien nas łączyć, jeszcze tym bradziej w tych czasach!

PS: Znając życie, to "kibice" Podhala nie są sami winni zadymy w Trutym. Napewno na to złożyło się wiele czynników.

PostWysłany: 19 Maj 2010 08:00 
Junior Starszy

Bodzio, ja nie kibicuje Trutemu tylko Klikuszowej:)
Tam gra kilku moich kumpli:)
Ale zgadzam się z tobą w 100 procentach, wszyscy teraz bądźmy za hokejem a nie za rozróbami:)

PostWysłany: 08 Cze 2010 00:56 
Nabór

Dołączenie: 08 Cze 2010 00:45
Ulubiona drużyna: NKP Podhale
az sie wypowiem na ten temat
po pierwsze zeby nie bylo gram w pilke juz 12 lat i reprezentuje to miasto
po drugie wcale sie nie dziwie ze chlopaki tak zareagowaly w trutym bo jak by mi ktos na matke krzyczal to sam bym komus lomot spuscil
po trzecie przez tyle lat nauczylem sie jednego co z tego ze ktos kibicuje Podhalu w hokeja jak ta sama osoba na pilce mowie o ludziach z spoza NT krzyczy "wy... mieszczuchy""spie.... do miasta""wy hu.."to jest kibic Podhala?????
po czwarte jak moga sie wypowiadac osoby ktore czytaja gazety???przejedzcie sie na pilke i zobaczycie jaki naprawde powinien byc kibic Zawsze Wierny i za to chlopakom z imieniu zawodnikow NKP dziekujemy bo sa z nami zawsze gdzie gramy a inni potrafia poczytac gazete i sie wypowiedziec...powodzenia

PostWysłany: 08 Cze 2010 08:50 
Junior Starszy
Awatar użytkownika

Piłkarz....jeżeli do mnie pijesz, to gram w piłkę od 6 lat, a od dwóch jestem prezesem klubu. I wiem jak wyglądają sprawy na boisku i poza nim. Napisałem jak być powinno, a nie jak jest. Po drugie też, wiem że jeżeli jest konflikt to obydwie strony są winne. Ostatnio mało po głowie nie dostałem od kibiców przeciwnej drużyny, bo zapytałem się sędziego, czy nie było faulu i...... szturm na naszą ławkę był.

PS: Wina zawsze jest po obu stronach, tylko czasami jest tak, że jednej strony wina jest bardziej widoczna i nagłośniona.

PostWysłany: 08 Cze 2010 10:49 
Nabór

Dołączenie: 08 Cze 2010 00:45
Ulubiona drużyna: NKP Podhale
nie pije do Ciebie bo jezeli masz stycznosc z pilka na podhalu to sam wiesz doskonale jak jest bylo i bedzie...na pilce nigdy nie bedzie tak ze jest Tylko POdhale zawsze bedzie podzial ale najbardziej wlasnie drazniace jest to ze na pilce zapominaja chyba o tym ze chodza na mecze Podhala bo zachowanie jest troszeczke karygodne a potem jakby nigdy nic kibicuja Podhalu na meczach tak tez nie moze byc

PS:wina moze jest i po obu stronach ale zawsze bedzie na naszych gdyz to nasi organizowana grupa przyjezdzaja i tak jak w truty"niby" prowokuja

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 44 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] oraz 0 gości